Приказен, а не фатален ще бъде Петък 13-ти за феновете

...
Приказен, а не фатален ще бъде Петък 13-ти за феновете
Коментари Харесай

Стенли с първи концерт за 2020

Приказен, а не съдбовен ще бъде Петък 13-ти за почитателите на бг музиката, тъй като Стенли ще направи  първия си концерт след карантината в София. Това е и първата поява на рок аристократа на столична клубна сцена за 2020-а.

„ Една година е ужасно доста време и коронавирусът прекатурна визиите ни за жив контакт с почитателите. Сега повече от всеки път имаме потребност да бъдем дружно в музиката и да продължим да живеем без боязън. Елате, с цел да отпуснем душите си в песента и да си напомним, че пандемията няма по какъв начин да трансформира в непознати тела хора с еднообразно светоусещане и кръвна рок група “, споделя Стенли.

На 13 ноември гърбът на Стенли на сцената на Joy Station ще пазят Димитър Ковачев-Фънки (бас), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани). В сетлиста на бандата ще влязат обичани песни от новия албум „ Чужди тела “, измежду които едноимения дует на актьора с щерка му Никол и „ Бягай от мен “. Сред специфичните посетители на концерта се чака да бъде актрисата Диана Димитрова, която е основен воин във видеото към настоящия сингъл на Стенли „ Събота “. Връзка с един от обичаните персонажи в „ Откраднат живот “ и артиста прави различен воин от медицинския сериал на Нова – Даниел Рашев, по-известен като доктор Врабчев. Зевзекът-анестезиолог в поредицата е дълготраен другар на Стенли и създател на някои от текстовете в „ Чужди тела “, паралелно до имена като Александър Петров, Наталия Симеонова и Любо Киров.  На идния концерт публиката ще се придвижи в едно по-добро духовно измерение и със златните шлагери от интервала на Стенли с „ Тангра “.

В унисон с противоепидемичените ограничения клубът работи с стеснен потенциал места, който разрешава на гостите да се насладят на шоуто на здравословно разстояние един от различен и с пълноценно чувство за комфорт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР