Приемането на пациенти в отделението по ортопедия в Многопрофилната болница

...
Приемането на пациенти в отделението по ортопедия в Многопрофилната болница
Коментари Харесай

Болнично отделение затворено от съмнение за К-19

Приемането на пациенти в отделението по ортопедия в Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Добрич е прекратено поради подозрение за разпространяване на ковид от човек, който е бил в контакт с открит към този момент инфектиран с инфекцията, оповестяват от регионалния координационен щаб.

Докато обстановката се обясни, незабавни пациенти, които се нуждаят от ортопедично лекуване, ще бъдат одобрявани в отделението по хирургия на болничното заведение. Всички пациенти и личният състав на ортопедичното поделение ще бъдат изследвани за Covid-19, осведоми секретарят на щаба доктор Светла Ангелова.

От регионалния координационен щаб предлагат на всички зрелостници, които имат някакви недоволства, сами да се изолират и да лимитират контактите си. Само преди ден бяха открити осем зрелостници в Добрич с ковид.

В затворената детска градина 17 в Добрич, където бяха открити три инфектирани дами от личния състав, всички направени до момента проби на деца са негативни, допълват от щаба.

През последното денонощие в Добричкия район има нови трима пациенти с Covid-19 - две възрастни дами и мъж. Според данните на единния информативен портал от началото на епидемията с Covid-19 в района са регистрирани общо 56 души.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР