Приемах с голяма любов работата, която вършех в Народното събрание.

...
Приемах с голяма любов работата, която вършех в Народното събрание.
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Познавам БСП отвътре и това е основание за притеснение

Приемах с огромна обич работата, която вършех в Народното събрание. Преходът основава вътрешно напрежение. Имах опция да потвърдя административния си опит. Това предизвикателство сега е доста съществено. Приемам мандата като тежко и съществено възлагане. Длъжен съм да дам всичко от себе си. Това съобщи новият правосъден министър Данаил Кирилов в предаването " Тази събота и неделя " по Би Ти Ви.

" Аз съм приел идеята на ГЕРБ, приел съм да бъда един от специалистите на ГЕРБ. Винаги съм се борил - още от Столична община. Още през 2005 година при частичните избори, когато Борисов беше определен за кмет на Столична община - всичко се промени. Това, за което сме се борили аз и Бодижар Димитров - да има бистрота в разпореждането с общинското имущество, да има излизане от оня модел, който беше открит повече от 10 години ", сподели още той.

" Сложни са връзките с Българска социалистическа партия. Познавам ги доста добре от вътрешната страна и това е съображение за терзание, само че считам, че постоянно съм бил политически правилен в политическата борба и битка. Винаги съм отстоявал правилата си ", добави Кирилов.

" Законов проблем няма, безапелационен съм. Фактите и събитията съм ги възприел от медиите, не съм изгледал нито един документ в неговия оригинал, не сме разгледали архитектурните планове на постройките. Морален проблем има, с оглед усещането на обстановката ", съобщи Кирилов във връзка абсурда с жилищата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР