Приех кандидатурата заради отговорните задачим които стоят пред БНБ. Най-важно

...
Приех кандидатурата заради отговорните задачим които стоят пред БНБ. Най-важно
Коментари Харесай

Гюров: Приех кандидатурата заради отговорните задачи, които стоят пред БНБ

" Приех кандидатурата поради виновните задачим които стоят пред Българска народна банка. Най-важно е да печеля поддръжката на съдружните сътрудници . " Това съобщи ръководителят на Продължаваме промяната Андрей Гюров в студиото на Нова телевизия. Той разяснява изявлението на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов по отношение на политиката на премиера Кирил Петков по отношение на Северна Македония и тематиката за управителния пост в Българска народна банка.

От началото показахме че не вършим сделки на мрачно. По въпроса за Македония няма такива. Пътя за европейското развиване на Балканите минава през приема на Северна Македония в Европейски Съюз, безапелационен бе Гюров. По думите му повдигането на ветото минава единствено през спазването на поетите задължения. Гюров съобщи, че няма пояснение за обявата на Слави Трифонов във фейсбук. По всички тематики ние търсим да намерим най-работещото решение, добави той.

Народният представител съобщи, че има тематики, които раздрусват ръководещата коалиция. Това са Северна Македония, Българска народна банка, Украйна, и съветския дипломат Елеонора Митрофанова. " Има Струпване на рецесии, всекидневно се появяват въпроси. Изисква се да се чуят разнообразни отзиви и да се вземе държавническо решение. Въпреки различията успяхме да преминем през рецесиите. ", сподели още Андрей Гюров.

Депутатът засегна и тематиката за Българска народна банка. Търсим най-подходящия човек за Българска народна банка, съобщи той. Не бяхме подкрепени за единна кандидатура. Имаме двама претенденти с разнообразни визии и идея за развиване. Любомир Каримански е упорит човек и се стреми към поста, не чакам да се отдръпна, сподели Гюров.

Андрей Гюров отхвърли изказванието, че кандидатурата му е издигната в последния миг. " Кандидатурата на Каримански е реалност отдавна. Това че той не събра задоволителна поддръжка беше знак, че би трябвало да потърсим опция. " , добави той.

" Българска народна банка редовно не съумява да предотврати натрупването на опасности. Промяната в тази политика е заложена в моята идея. Важно е да не се позволява различен случай като КТБ. Регулатора би трябвало да работи в ползите на обществото. ", сподели още народния представител.

Избора на Любомир Каримански за началник на Българска народна банка ще бъде неприятен знак за концепциите за развиването на финансовата система, само че няма да скапе обединението , сподели в умозаключение Андрей Гюров.
 Слави Трифонов
Слави Трифонов " повдига вежда " на Петков за солова акция по отношение на РСМ

И за имитация по отношение на Любомир Каримански
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР