Приех го така, сякаш ще ме обесят с въжетата си

...
Приех го така, сякаш ще ме обесят с въжетата си
Коментари Харесай

Работник по изборите в Джорджия разплакано описва бягството от дома си след фалшивите твърдения на Джулиани за измама

„ Приех го по този начин, като че ли ще ме обесят с въжетата си на моята улица “, свидетелства Фрийман за заканите на третия ден от процесът във федералния съд във Вашингтон. Тя добави: „ Бях уплашена. Не знаех дали идват да ме убият. "

Адвокатите на Фрийман и нейната щерка, Уондреа „ Шей " Мос, прекратиха делото си след показанията на Фрийман. Очаква се Джулиани да свидетелства в негова отбрана, макар че американският областен арбитър Берил Хауъл му забрани да се пробва да аргументира опроверганите си изказвания. безмилостният барабанен пердах на тормоз накара приятелите и членовете на църквата да се опасяват да бъдат свързвани с нея. Сега тя се крие вътре и заобикаля да се показва на съседите от боязън, че името й ще бъде разпознато, сподели тя.

“ Толкова е ужасно, всякога, когато отида някъде, в случай че би трябвало да употребявам името си ", сподели тя, задъхвайки се през сълзите си, с цел да изрече думите си. „ Липсва ми остарелият квартал, тъй като бях аз, можех да се показва. Сега аз нямам име, в действителност. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР