Придвижването на майки с колички се оказва много трудно в

...
Придвижването на майки с колички се оказва много трудно в
Коментари Харесай

Жени се мъчат във Велико Търново: Мамо, само с желание няма да тръгне!

Придвижването на майки с колички се оказва доста мъчно в някои сектори на Велико Търново. Един подобен образец дава Дени Цветкова.

Тя споделя за неработещ асансьор, поради който се постанова да катери стълби с количка. Жената е споделила и кадър. На него се вижда по какъв начин дъщеричката ѝ се пробва да повика асансьора, само че за жалост " единствено желанието " не е задоволително да той да тръгне.

" Понякога желанието не е задоволително споделих през днешния ден на моето момиче. Искаше да ми помогне,като извика асансьора,който се намира на новия мост на магистрална,нооооо УВИ. Нашите управници са на друго мнение.Не хейтя това е грозната истина.Държавни рантутници в случай че не бяхте вие нямаше да имам тласък да изкача тези многочислени стъпала с тежката количка на ръце,а щях да се предвижа посредством този нов асансьор  с двете си деца.

Да не приказваме за тротоарите... Охххх, Боже, там е нещо ужасно за майки с деца. Вече счупих една количка. Гневни водачи ме гледат извънредно и ми се карат ужасно. Нямало ли тротоар за мен, а аз най-любезно им откликвам по следният метод " Искате ли да Ви намеря номера на господин Панов?!! " Как не се сетихте да поправите нещо,когато няма да има избори или някакви други облаги за вас? ", пита Цветкова.

Може би майката нее изцяло права. Може и с готовност да тръгне, само че то би трябвало да е някъде другаде първо.

В мненията и други майки се съзгласиха с неприятна за тях инфраструктура.

" Забавно е да си майка с количка в нашия град! Много пъти ми се е желало да срещна въпросния господин кмет и да му дам една количка да се разноски с нея. ", прибавя Лили Тодорова.

" След две деца с общо 4 години побутване на колички из града, желая да я изхвърля и в никакъв случай повече да не ми се постанова да я употребявам. Имам тил на плувец от това да я блъскам, надигам и качвам по тротоари, бордюри, копки и други неравности в тоз несретен европейски град. П.П. няма никакво значение, само че пребивавам в топ център, на метри от полицията и всекидневно ми се постанова да нося количката безчет пъти, тъй като няма от къде да мина. ", отбелязва Ирина Жечева.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР