Придобих мажоритарния дял на фирма Юлен през 2016 година. Не

...
Придобих мажоритарния дял на фирма Юлен през 2016 година. Не
Коментари Харесай

Марк Жирардели: Придобих мажоритарния дял на фирма Юлен през 2016 година

" Придобих мажоритарния дял на компания " Юлен " през 2016 година. Не съм го споделил още тогава, тъй като никой не ме е питал ", съобщи в предаването " Здравей, България " именитият скиор Марк Жирардели.

Той обясни, че е купил компанията от " един фонд ", чието име няма право да оповестява, тъй като е подписал декларация за конфиденциалност. Въпросният фонд желал да си резервира дяловете, само че не го направил поради основаното напрежение.

 Радослав Янков: Потеглям към идващите провокации с усмивка на лицето
Радослав Янков: Потеглям към идващите провокации с усмивка на лицето

" За мое страдание през днешния ден не съумях да направя чисто каране и съм вън от същинското съревнование "

" С Цеко Минев ни свързват общи занимания - караме ски, обичаме природата и планината ", сподели още някогашният притежател на Световната купа.

Жирардели описа, че процедурата по изкупуването на компания " Юлен " е траяла дълго време.

" Още през 2012 година си мислех, че би било една прелестна опция да влагам в тази компания. Но цялото изследване на правните и икономическите индикатори се прави няколко години. В последна сметка успяхме. Цената беше забавна за ме ", добави Марк.

Австриецът беше безапелационен, че в Банско не е издигнато безусловно нищо без позволение. Но втори въжен превоз би трябвало да бъде построен.

" Срам ме е да споделям, че 10 години не може да се направи и не можем добре да си обслужваме клиентите, тъй като те висят по 2 часа на опашка, с цел да се качат на лифта. Искаме Банско да стане прочут на целия свят ", показа Жирардели.

Той не изключи опцията да влага и в други огромни планове у нас.

 Снимка 395874
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР