Причината за оттеглянето на Лена Бориславова от политиката е лично

...
Причината за оттеглянето на Лена Бориславова от политиката е лично
Коментари Харесай

Никола Минчев: Не се купува руски газ през посредник, такава схема няма

Причината за отдръпването на Лена Бориславова от политиката е персонално и няма нищо общо с партията. Това съобщи някогашният ръководител на Народното събрание Никола Минчев. Той удостовери, че Бойко Рашков ще бъде в листата на „ Продължаваме промяната “ и в предстоящ парламент те ще упорстват да заеме позицията на началник на КПКОМПИ.
Прочетете още
Относно бъдеща коалиция с ГЕРБ при изискване, че Бойко Борисов се отдръпна, Минчев съобщи:
„ Проблемът в ГЕРБ не е единствено в Бойко Борисов. Трябва всички лица, които носят отговорност за довеждането на България до най-бедната страна в Европа да понесат отговорност “, сподели Минчев.

Той не вижда проблем в обвиняванията на ГЕРБ за газа и това, че държавното управление е търгувало с „ Газпром “ пред други компании.

„ Това са просто изказвания с политическа цел. Темата за газа се употребява предизборно, най-вечер от опозицията в последния парламент в лицето на ГЕРБ “, сподели той пред Нова телевизия.

 „ Такава скица, при която се купува съветски газ съзнателно през медиатор, с цел да се прикрие действителна доставка от „ Газпром ” – това не е по този начин. Затова беше заведено и дело от Кирил Петков - с цел да се разсеят тези подозрения ”, сподели Минчев.

„ Със сигурност тази енергийна взаимозависимост от Русия, която имахме в продължение на доста години, е в историята. Благодарение на дейностите на предходното държавно управление към този момент имаме диверсификация. Диверсификацията не изключва нито един снабдител, стига той да е благонадежден сътрудник, какъвто „ Газпром ” не беше и мисля, че продължава да не е ”, съобщи Минчев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР