Причината за ниските нива на заболеваемост в България са мерките,

...
Причината за ниските нива на заболеваемост в България са мерките,
Коментари Харесай

Д-р Москов: Г-н Президент, призовавам ви активно да се заразите, да ви мине и да тръгнете на работа

Причината за ниските равнища на заболеваемост в България са ограниченията, които част от нас съблюдават, тъй като схващат, а останалите - тъй като са принудени да ги съблюдават. Това написа във фейсбук Д-р Петър Москов.
Ефективността на всяка мярка зависи от силата на инструментите с които страната постанова осъществяването ѝ върху най-невъзприемчивите групи от популацията.

Сравнението с други страни и други епидемии като мотив, че " няма ужасно ", е неправилно поради другите методологии, късият статистически ред и характерният ход на болестта.

За да има герои (другото име на героизма е жертва), преди този момент е имало антигерои, поради които обществените ни системи се чупят преди да са подложени на същински напън.

Всеки представител на държавна институция, който приканва за преустановяване на ограничаващите ограничения в този миг, прави служебно закононарушение.

Имам съответно предложение към всеки обществен бранител на рухването на ограниченията и " стадния имунитет ", без значение дали се споделя Радев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР