Причината да отида на остров Тенерифе и Ла Палма беше,

...
Причината да отида на остров Тенерифе и Ла Палма беше,
Коментари Харесай

Ради Петров, който изостави престижната си работа, за да намери себе си

" Причината да отида на остров Тенерифе и Ла Палма беше, че не се усещах добре. Бях почнал да се чувствам не на място. Това сподели Ради Петров, инженер по обучение и музикант по душа, в предаването " Един неделен ден по шосето "  на Радио " Фокус ". 

Той посочи, че е имал влиятелна работа, само че е имал потребност от смяна и дълго пътешестване. " Исках да се върна към себе си. ", каза инженерът по обучение. 

" Ноември месец взех решение да приключа контракта си с компанията, в която работех. Всичко мина безпрепятствено, хората ме схванаха. В края на февруари потеглих към Тенерифе. Не мога да кажа точна причина за какво избрах тази дестинация. Обичам островните страни. ", описа Петров. 

Ради Петров описа по какъв начин е работил като доброволец. Чрез уеб страницата workaway.info e намерил точната активност за себе си. 

" Живеех във плантация. Там се грижеха за избавени животни. Всичко, което бяха построили беше направено от отпадъчни материали. ", описа още той. 

Ради Петров има самодейност наречена " Личен образец ", която цели намаляването на отпадъците да се сведе до абсолютния най-малко. 

Або

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР