Прически, подстригване, боядисване, лакиране и оформяне на маникюра – всички

...
Прически, подстригване, боядисване, лакиране и оформяне на маникюра – всички
Коментари Харесай

Как да оформите веждите си сами вкъщи като професионалист

Прически, подкастряне, боядисване, лакиране и оформяне на маникюра – всички тези разкрасителни процедури са мираж по време на обществена изолираност. Същото важи и за оформянето на веждите. Много дами разчитат на експерти в тази процедура, която изисква точност и точна ръка.

Не е невероятно обаче да се справите сами. Трябва единствено да последвате няколко потребни съвета за вярно оформяне на веждите като от експерт.

Оставете веждите си да израснат оптимално

Така и по този начин сте си у дома, няма да стане нищо ужасно, в случай че оставите веждите да пораснат малко повече, в сравнение с бихте желали да ги виждате. Така ще ви е по-лесно да ги оформите. Постигането на добра извивка на веждите допуска цялата повърхнина на веждата да е израснала. Това дава опция за по-прецизна преценка къде да скубете и къде не.

Определете формата, която желаете да постигнете

Определянето на мечтаната форма на веждите се реализира най-добре посредством предварителното ѝ обрисуване с молив. С негова помощ определете дължината и формата, които желаете да придадете на веждите си. С помощта на молива също можете да определите началото на веждите, като измерите тъкмо дистанцията от носа до веждите. Така ще са изцяло идентични.

Започнете със скубането

Когато сте подготвени, започнете с разресване на веждите. Дайте им посоката, в която желаете да порастват. Така ще видите ясно и местата, които би трябвало да бъдат почистени.

Попълнете дупките

След като завършите със скубането, пристъпете към попълване на дупките. На някои места не порастват косъмчета, което може елементарно да се поправи благодарение на молив за вежди.

Добавете гел за вежди

С помощта на гел за вежди можете да фиксирате всички непокорни косъмчета, които порастват не в посоката, която вие желаете. И сте подготвени! /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР