Приближаваме се към истината, но е твърде рано. Заявените многократно

...
Приближаваме се към истината, но е твърде рано. Заявените многократно
Коментари Харесай

Адвокатът на семейството на Милен Цветков с разкрития за наглостта на камикадзето Кристиан Николов

Приближаваме се към истината, само че е прекомерно рано. Заявените неведнъж изказвания на отбраната на обвинения Кристиан Николов, че ще спомага на следствието остават неистинен. Поведението му е радикално противоположното на това. Той има право да откаже да спомага и да откаже да приказва до края на процеса. Това сподели юристът на фамилията на Милен Цветков - Менко Менков, в студиото на " Здравей, България " по Нова тв. 

" Вчера правосъдния състав си напарви изводите от това държание на Кристиан. Искам да подчертая съществено, че както на прокуратурата, по този начин и на нас, ни е належащо съдействието на обвинения. А това, че е отговорен, ще се потвърди без негово присъединяване, формата на виновност се удостоверява с нужната разпоредителност ", сподели още той. 

" Има данни, че директно преди светофара Кристиян се е движил с избрана скорост, само че няма информация да е подхванал някаква форма на прекъсване, което значи, че той е осъзнавал, че злополуката ще бъде неизбежна. Той не споделя нищо до този миг. Колебливо е държанието и на спътниците му. Първоначално имаше екзотична теза, че не Кристиян е управлявал. Установено е мястото на тримата, които са се возили в автомобила ", изясни отбраната на фамилията на Милен Цветков.  

Адв. Менков добави, че към този момент е потвърдено, че използването на три от наркотичните субстанции се е случило в границите на 24 часа преди случката. 

" Няма данни той да е бил неуравновесен все още на осъществяването на злополуката и това една от аргументите да не желае да взе участие в психиатрична експертиза, само че тя може да бъде готова и без него. Позицията му ще бъде изслушана. Никой не може да го накара принудително. Това, че той няма да каже нищо до края на процеса, не значи нищо. Прокуратурата планува сред 10-20 години отнемане от независимост за такива закононарушения ", заключи той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР