При закрити врата ще бъде гледана мярката за неотклонение на

...
При закрити врата ще бъде гледана мярката за неотклонение на
Коментари Харесай

Майката на 11-годишната Никол очи в очи с убиеца на дъщеря си

При закрити врата ще бъде гледана мярката за неотклонение на 15-годишния Иван Иванов, който е упрекнат в ликвидиране на 11-годишната Никол Йончева в асансьор на бл. 108 в бургаския комплекс " Меден рудник ".

Откриха мъртво момиче в асансьор в Бургас (СНИМКИ)

Причината в залата да не бъдат позволени публицисти, е че арестуваният е малолетен. Пред правосъдната палата беше през днешния ден и майката на убитото момиче.
 15-годишен упрекнат в ликвидиране
 
Насроченият час на съвещанието в Окръжен съд - Бургас е 14.30 ч. То ще се води от арбитър Светлин Иванов. Жестоко ликвидиране беше осъществено на 20 август, а ден по-късно полицията задържа причинителя, с който Никол се е срещнала във Facebook 15 дни преди съдбовната първа среща.
 15-годишният Иван, обвинен за убийството на 11-годишната Никол
" Всичко в тази страна е такова ", беше единственото, което споделиха околните на момичето.
  15-годишно момче е арестувано за убийството в " Меден рудник "
Фактите и събитията към закононарушението са многочислени и на този стадий не би могло да се отговори какво е станало тъкмо, по какъв начин е станало и за какво, разяснява Камен Кънев, юрист на арестувания. По негови думи на доста въпроси Иван дава отговор с " не знам ". Според бранителя момчето има проблеми, само че сериозна психиатрична експертиза ще посочи какви по-точно.

Нови разкрития към жестокото ликвидиране на 11-годишно момиче в Бургас
 
" Самото събитие, че е осъществено закононарушение, приказва, че в тази персона има нещо, което е сбъркано ", уточни още юристът. Той предвижда, че магистратите ще постановят мярка за неотклонение за 15-годишния обвинен.
 
Убитото момиче в асансьор се срещнало с килъра си в обществена мрежа, скарали се за наргиле   В дома на Иван проверяващите откриха движимостите на петокласничката. По информация на представителя на Апелативна прокуратура - Бургас - Йовита Григорова, той е направил частични признания. Обяснил, е че с девойки са се скарали за това къде да пушат наргиле. 
  По тематиката След жестокото ликвидиране на 11-годишно момиче в Бургас - арест и разкрития
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР