При втория оглед в местността край село Бузовград, където беше

...
При втория оглед в местността край село Бузовград, където беше
Коментари Харесай

Откриха телефон на самоубил се шеф на КАТ

При втория оглед в местността край село Бузовград, където беше намерено тялото на началника на КАТ – Казанлък Тодор Николов, е открит единствено един от мобилните му телефони. Екип от пожарникари ревизира още веднъж канала с лодка, само че търсенето на останалите два телефона остана без резултат. На местопроизшествието е намерено и тефтерче, само че от водата е мощно компрометирано и към момента не е ясно дали от него може да бъде извадена информация.
 Тодор Николов Тодор Николов
Както към този момент “Труд ” заяви, 44-годишният Тодор Николов, който изчезна в следобедните часове на 12 декември, беше открит мъртъв в персоналния си автомобил в околност край село Бузовград. Купето на колата е било заключено. На дясното слепоочие на Николов имало входно-изходна огнестрелна рана, заяви шефът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев. В ръката на служителя на реда е бил служебният му револвер. Открита е и една гилза.

По време на огледа е открито, че на 30-40 метра от колата на Тодор Николов, в преливник на канала, са открити 4-5 пачки с разнообразни банкноти на стойност над 5000 лв., патрони за револвер и кобур с противозаконен револвер. “На този стадий не можем да кажем каква връзка имат със самото прострелване, само че това е справедлива находка, която подухва на мисълта, че има някаква връзка с този случай. Тепърва ще се открива дали става въпрос за корупционно действие с опит за прикриване на следи или няма връзка с случая ”, сподели окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов. При огледа на автомобила и към него не е намерено предсмъртно писмо.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР