При вход свободен варненци могат да гледат прожекция на филма

...
При вход свободен варненци могат да гледат прожекция на филма
Коментари Харесай

Георги Тошев представя във Варна документалния си филм за Силви Вартан

При вход свободен варненци могат да гледат прожекция на кино лентата " Силви Вартан. Отражения ".

На 6 юни, от 18:30 ч., в Арт салона на Радио Варна Георги Тошев персонално ще опише на публиката за работата си върху кино лентата и за срещата си със международната звезда. Оператор на кино лентата е Румен Василев, режисьор: Ема Константинова, а Георги Тошев е в ролята на сценарист и продуцент.

" Силви Вартан. Отражения " ни среща с един персонален портрет на Силви Вартан - френската звезда, която постоянно се е чувствала и припознавала като българка, въпреки на 6 години да напуща България. Тя споделя за бурния си брак с Джони Холидей, за сегашния си брак, за осиновяването на дребната Дарина и за благотворителната си активност. Зрителите ще чуят много от най-популярните й песни, които звучат във кино лентата, песни на The Beatles, които са били нейна подгряваща група през 1964 година, ще научат за срещите й с редица звезди.

Георги Тошев за кино лентата: „ Това е филм за дълбоката прочувствена връзка на една международна звезда с мястото, от което потегля, в тази ситуация в България. Това е и история за едно момиче, което толкоз мощно е желало да бъде на сцена, че животът й се отблагодарява с тази международна популярност. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР