При успешен пилот на схемата миналата година на 600 жертви

...
При успешен пилот на схемата миналата година на 600 жертви
Коментари Харесай

Жертвите на домашно насилие ще получат „средства за бягство“, за да избягат от насилници

При сполучлив водач на схемата предходната година на 600 жертви са дадени £250 или £500. Преглед откри, че 80% от претендентите са го употребявали, с цел да избягат на безвредно място, както и да си купят храна, облекла, памперси и охранителни камери.

Новата скица, финансирана от Министерството на вътрешните работи и предоставена от благотворителните организации Women's Aid, ще види тези „ фондове за бягство “ публикувани в Англия и Уелс и предлага в допълнение заплащане от £2500 за заплащане на депозит за наем или сметки.

Министърът на отбраната, Лора Фарис, сподели пред Sky News: „ Най-често срещаните аргументи, които пречат на хората да изоставен връзка, са неналичието на пари, мощният боязън от репресии или да бъдат открити в бъдещето и угриженост за децата им - можете ли да ги вземете със себе си, по какъв начин ще платите за всичко?

„ Смисълът на тази парична инжекция е да им даде сигурността и увереността да създадат този първи ход, с цел да изоставен връзката, и по-късно по-значителна сума, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР