При украинската ракетна атака, която порази щаба на руския Черноморски

...
При украинската ракетна атака, която порази щаба на руския Черноморски
Коментари Харесай

Командващият руския Черноморски флот и още 33-ма офицери са ликвидирани при ракетната атака срещу щаба им в Севастопол

При украинската ракетна офанзива, която порази щаба на съветския Черноморски флот в Севастопол, е премахнат командващият флота дружно с още 33-ма офицери, съобщи УНИАН. Съобщението е въз основата на информация от Силите за специфични интервенции на Украйна, които актуализираха данните от интервенцията " Рачешки капан " против щаба на съветския Черноморски флот в Севастопол и поразяването на десантния транспортен съд " Минск ".    
 
Военно-политическият наблюдаващ Александър Коваленко удостовери, че по време на удара против щаба на съветския Черноморски фолт са били премахнати десетки офицери от приблизително висше равнище. В обявата на УНИАН името на командващия Черноморския флот не се прецизира, само че този пост се заемаше от адмирал Виктор Соколов.
 
Още 105-ма окупатори са били ранени при офанзивата против щаба. Сградата му, която беше изумена до самото подземие, не предстои на възобновяване. " С оглед на обстоятелството, че корабът " Минск " трябваше да излезе на бойно дежурство през идващия ден, личнвият състав е бил на борда. Невъзвратимите загуби се пресмятат на 62-ма окупатори ", показват от ССО.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР