При удара пострадаха и водачът и пътник в другата кола,

...
При удара пострадаха и водачът и пътник в другата кола,
Коментари Харесай

Трагедията, Която Връхлетя България Преди Броени Минути Няма Аналог! Сирачета Ридаят, Защо Ни Отне Самата

При удара пострадаха и лидерът и пасажер в другата кола, само че животът им не е в заплаха. 45-годишен лидер от столицата и пътуващия с него 58-годишен мъж от София остават на лекуване в монтанската болница, съобщи районният уебсайт Монтана24.

На двамата мъже е изработен медицински обзор, при който е открито, че лидерът е с фрактура на 2 лумбални прешлена, а пасажерът – с 4 счупени ребра, счупена дясна ключица и коремна травма. Пострадалите са оставени за лекуване в хирургичното поделение, със междинна телесна щета, без заплаха за живота. На лидера на товарен автомобил е осъществена проба за алкохол, която е негативна.

На умрялата жена лидер ще бъде взета кръвна проба от правосъден доктор. На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативно-следствена група на районно управление (на МВР) Берковица.

Според пътните служители на реда Нели З. карала с несъобразена скорост на влажен път и в ляв завой навлязла в насрещното платно, където се блъснала челно в товарната кола.

Смъртта на дамата зачерня цяла къща в село Бързия, споделиха локални поданици. Преди към 2 години брачният партньор на Нели З. – горски чиновник, изгубил живота си в акцидент в Балкана, съобщи Труд.

Управляваната от него тежка машина за добиване на трупи паднала в дере, обърнала се и притиснала лидера. Горският умрял в монтанската болница.

„ Сякаш поличба преследва това семейство, а бяха положителни и работливи хора. На няколко пъти сякаш ориста им даваше знаци – оцеляха в тежки произшествия, само че най-после злото ги настигна и си отпътуваха ”, разясняват в региона. След двата смъртни случая, самичък в предбалканското село остава синът на съпрузите – юноша със 100% неработоспособност. Семейството има и щерка, която живее в София, описаха локалните хора.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР