При тази импотентна опозиция няма никакъв шанс да има промени

...
При тази импотентна опозиция няма никакъв шанс да има промени
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Опозицията е импотентна

При тази импотентна съпротива няма никакъв късмет да има промени в ръководството след европейските избори, съобщи лидерът на листата на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” Валери Симеонов пред кореспонденти.

„ Трус в ръководството може да има единствено в случай че има разтърсване вътре в обединението сред ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ и в самата коалиция „ Обединени патриоти “, сподели още той. „ Да не приказваме, че изборите за парламент са избори за ръководство. Изборите се организират на всеки четири години и хората споделят кой желае да ги ръководи за четири години “, добави Симеонов.

Той посочи, че изборите за Европейски парламент дефинират кой да съставлява България в Европейския парламент и са радикално разнообразни. „ Да не приказваме, че едните са с 50-60 %, а другите – с 25-30% електорална поддръжка. Не би трябвало да Европейските избори някакво преформатиране на политическото пространство “, изясни още той.

Аз съм за Европа на нациите, времето на свръх-силите в Европейски Съюз - Германия и Франция, и техният диктат отминават, сподели още Валери Симеонов на среща с управителния съвет на Асоциацията на индустриалния капитал в България.

„ Най-голямото предизвикателство преди тези избори е мотивирането на гласоподавателя да отиде да гласоподава. Опитвам се да срещна гласоподавателя с практическия смисъл от работата на евродепутата, а не общи изречения за отбрана на ползи. Трябва да съответно и да е ясно човек като отиде какви са му първите задания “, сподели Симеонов.

Той разяснява и обособеното явяване на изборите на партиите от Патриотичния фронт. „ В края на краищата по този начин се развиха връзките в обединението. Вътрешна македонска революционна организация реши да се явява независимо, взеха решение, че имат задоволителен капацитет, съгласно мен това беше неверно решение, ние бяхме показани пред приключен факт, защото още януари беше издигната кандидатурата на техния лидер на листа. Нас това ни изненада. Естествено, че би било по-добре да се явим дружно с Вътрешна македонска революционна организация “, изясни Симеонов. На въпрос на коя група ще бъде член в Европейския съюз, той разяснява, че по никакъв метод не вижда своето наличие в партия като ЕНП, която се бори за свръх концентрация на Европа. „ Членството в една група в огромна степен те лимитира във връзка с това, за което са те пратили българските гласоподаватели. Обикновено огромните политически фамилии постановат общи решения и повече се обръща внимание на опълчване една на друга и кой ще се наложи при разнообразни гласувания, в сравнение с да се пазят ползите на обособените страни в тях, които членуват. Там националната принадлежност се размива “, изясни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР