При такава агресия с огнестрелно оръжие, ние ще отговорим с

...
При такава агресия с огнестрелно оръжие, ние ще отговорим с
Коментари Харесай

Министър Демерджиев: При такава агресия с огнестрелно оръжие, ние ще отговорим с необходимата сила

При такава експанзия с огнестрелно оръжие, ние ще отговорим с нужната мощ на тази експанзия “, Това сподели на брифинг пред публицисти служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “ . " Ще бъдем безусловно безкомпромисни. Възнамерявам, през днешния ден чакам да имам диалог с турския министър на вътрешните работи, ще изискам турската страна да разбие турските каналджийски мрежи. Докато те не бъдат разрушени напълно, всеки ден животът на нашите и другите чиновници, ще бъде заплашен “, добави той.

" Турските сътрудници работят по случая, увериха ни, че ще създадат всичко допустимо тези хора да застанат пред закона. Имаме уверението на турските управляващи, че тези хора ще бъдат открити “, съобщи още Демерджиев.

Тези момчета всеки ден с телата си стопират този невиждан напън, това оборудване не е до такава степен годно да ги резервира, безапелационен е министърът. " Всеки ден това оборудване се кърпи, поддържа от тях, само че непрекъснато се натъкват на дупки в оградата, обработват ги. В случая става въпрос за престъпно действие, става въпрос за изключителна експанзия, за първи път се подхожда по този метод, добави той.

" Успяхме да пречупим кривата на мигрантския напън, това е разследване на помощта на турската страна, само че ще пожелаваме още по-голяма интензивност от турската страна, съобщи Демерджиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР