При своя акция федералните власти в Ню Йорк неочаквано са

...
При своя акция федералните власти в Ню Йорк неочаквано са
Коментари Харесай

ФБР неочаквано попадна на семейството на Абрамович

При своя акция федералните управляващи в Ню Йорк ненадейно са се натъкнали на децата и някогашната брачна половинка на Роман Абрамович - Даша Жукова, твърди New York Post. Службите са влезнали в имение на близкия до боса Олег Дерипаска в Горен Ийст Сайд в Манхатан и там са попаднали на членовете на фамилията на президента на Челси, които живеели там.

Това е било част от дейностите на ФБР против Дерипаска, за който се знае, че е част от обкръжението на Владимир Путин. Той е упрекнат в преднамерено ликвидиране, пране на пари, рушвет и рекет. В тази връзка активите му са замразени.

" Washington has frozen Deripaska’s US-based assets, including massive mansions in Manhattan and Washington, DC. "

I wonder how @KellyannePolls is taking the news, since they're next door neighbors and all.https://t.co/ACWkVXlqf1
— Jay McKenzie (@JamesFourM) October 8, 2018
Както е известно, Абрамович също си има проблеми, откакто Англия отхвърли да възобнови визата му и той беше заставен да напусне Острова.

Разследващите са открили още, че без значение че са разведени, шефът на Челси е трансферирал на Жукова парцели на стойност 92 млн. $.

Ситуацията става още по-заплетена, защото New York Post добавя, че Абрамович има нова партньорка в живота и това е дамата на Дерипаска - Полина, с която са разграничени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР