При специализирана полицейска операция в гр. Ветово са задържани девет

...
При специализирана полицейска операция в гр. Ветово са задържани девет
Коментари Харесай

Акция във Ветово: Задържаха 9 души за онлайн търговия с фалшиви стоки

При профилирана полицейска интервенция в гр. Ветово са арестувани девет души за измами с подправени артикули посредством интернет уеб сайтове и приложения, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе.

Тази заран чиновници на разнообразни подразделения на дирекцията са ревизирали шест адреса в обитаемото място, като при претърсванията са конфискувани разнообразни артикули, документи и други движимости.

Измамната скица е за предложение в интернет най-много на парфюми и аксесоари за персонална грижа, представяни като артикули на известни марки в промоция или в развой на разпродажба . Стоката била изпращана до клиенти от цялата страна посредством разнообразни компании за доставка. При приемането на пратката хората разбирали, че поръчаните артикули са със подозрително качество и наличие. Връзката с доставчиците прекъсвала при опитите закупената стока да бъде върната, а парите - възобновени.

По случая са формирани пет досъдебни производства. Работата по документирането и следствието на схемите продължава под наблюдението на Районната прокуратура в Русе.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР