При съвместна полицейска операция в България и Испания бе разбита

...
При съвместна полицейска операция в България и Испания бе разбита
Коментари Харесай

Разбиха българска група, контролирала проституцията в испански град

При взаимна полицейска интервенция в България и Испания бе разрушена българска проведена незаконна група, пробвала да откри цялостен надзор върху проституцията в целия крайбрежен регион от Торемолинос до Марбеля, оповестиха ДПА и Българска телеграфна агенция.

При интервенцията са арестувани 34 членове на организацията, правила незаконна активност и в двете страни. 26 души са арестувани в Испания и 8 в България.

При полицейската интервенция са освободени 13 жертви на групата. 

Претърсени са 21 адреса на няколко места в региона на Малага и 15 адреса в България. По разпореждане на правосъдните управляващи е наложена забрана върху 6 недвижими парцела и запор на 18 автомобила и няколко банкови сметки.

Разследването е почнало през септември 2014 година, когато жена с българско поданство отишла в локалния полицейски комисариат в Марбеля и споделила, че е избягала от хора, които желали да я принудят да проституира.

Жертвите са били подбирани от небогати региони на България и примамвани да отидат в Испания с обещания за разточителен живот. Вместо това са били изнудвани, карани да проституират и да крадат банковите карти на клиентите си.

Някои дами дрогирали клиентите си, с цел да ги оберат по-лесно.

Ако отказвали да проституират, дамите били заплашвани, че техните близки в България ще пострадат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР