При съвместна операция на британските и малтийските власти в четвъртък

...
При съвместна операция на британските и малтийските власти в четвъртък
Коментари Харесай

В Малта заловиха един от най-свирепите убийци в света

При взаимна интервенция на английските и малтийските управляващи в четвъртък е арестуван 41-годишния Кристофър Гест Джуниър в Северна Малта, оповестява БГНЕС.

Той е упрекнат в убийството на Брайън Уотърс. Твърди се, че е отишъл на фермата на Уотърс в Кнутсфорд, Чешир, с цел да уреди дълг за опиати. 44-годишният Уотърс е имал плантация за канабис, когато четирима мъжете щурмували парцела, с цел да изискат пари.

Жертвата е била вързана за стол, преди да бъде пребита. Преди това Уотърс е бил горен, атакуван с револвер, окачван с главата надолу и полово принуден с стоманен кол. По време на тричасовото изтезание той е получил 123 пострадвания. Неговият наследник, Гавин, също е бил атакуван, а щерка му Натали, която преди малко е била навършила 21 години по това време, е държана под стража с оръжие.

Кристофър Гест Джуниър напуща Англия, откакто Брайън Уотърс е бил малтретиран и пребит до гибел пред двете си деца през 2003 година. Трима други мъже, Джон Уилсън, на 69 година, Джеймс Рейвън, на 60 година и Отис Матюс, на 41 година, излежават доживотни присъди за убийството на Уотърс във фермата "Бърнт хаус " на 19 юни 2003 година

Гест Джуниър е бил търсен по отношение на убийството, опита за ликвидиране на втори човек и принудително задържане и нахлуване на други очевидци на закононарушението.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР