При проверка от автомобил са иззети 360 къса цигари без

...
При проверка от автомобил са иззети 360 къса цигари без
Коментари Харесай

Иззеха 360 къса цигари без бандерол в Добричко

При инспекция от автомобил са конфискувани 360 къса цигари без акцизен бандерол, оповестяват от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 18 февруари, към 09 часа в село Смолница, обл. Добрич е спрян за инспекция лек автомобил „ Хонда “, ръководен от 56-годишен мъж. В хода на инспекцията са открити и конфискувани 360 къса цигари без акцизен бандерол от марката „ Мерлин “. По случая се прави инспекция.

На 18 февруари, към 10 часа е получено известие за осъществена кражба на електрически ръчен инструмент от частен парцел по ул. „ Купен “ в град Добрич. По случая е формирано досъдебно произвеждане. На 17 февруари след извършени полицейски дейности чиновници на Районното ръководство на МВР-Балчик, задържат 25-годишен мъж, прочут на Министерство на вътрешните работи. В хода на работа е открито, че той е направил взломна кражба от частен парцел в село Оброчище, като е отмъкнал аудио и телевизионна техника и кухненски уреди. С определение на Районния съд-Балчик, на арестувания е взета непрекъсната мярка „ задържане по стража “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР