При последната елиминационна битка в Игри на волята жертва се

...
При последната елиминационна битка в Игри на волята жертва се
Коментари Харесай

Гневни изблици в Игри на волята, сринаха със земята Ралица...

При последната елиминационна борба в " Игри на волята " жертва се оказа племето на Непобедимите, които трябваше да се съберат на съвет и да излъчат един от тях, който ще отиде да се бори за оставането си. 

Съветът мина извънредно тежко и болшинството реши да изпрати Александра Фейгин, която да премери сили против приятелката си Мани, с която до неотдавна бяха в едно племе и с помощта на тях се разпадна. Зрителите не останаха безпощадни към водещата Ралица Паскалева и стратега Алекса. 



" Защитникът на дамите доста му се желае на финала да остане с дамите, с цел да няма конкуренция. Тъпанарките към него скапаха целия сезон. На Зорето му зашийте устенцата, щото единствено нейните словесни диарии против Генчо са способни да ме накарат да спра да виждам ", разяснява засегнат от държанието на Алекса фен. 

" Тази водеща ли е, каква е, в случай че съм там и ми приказва по този начин... Супернагла всякога, това на никое място го няма! Ама на никое място! ", " Алекса е най долният състезател и клеветник, което не е мъжко. Той беше споделил, че дами няма да номинира. Сигурно на това разчиташе и Георги, но сърбинът играе доста мръсно, има женска завист в Алекса " - това са единствено част от хилядите мнения във Facebook след снощната игра.

Зрителите се ядосаха на водещата, защото си разреши да се намеси в връзките сред влюбените Георги и Фейгин. Опита се да им врътне страшна конспирация, показвайки на Алекс, че Жоро в действителност не държи задоволително на нея, щом не я е избавил с насъбраните грошове. 

Алекса пък, който през цялото време нервира с властния си темперамент, се присмиваше в профил и си завоюва още повече отрицателни точни, написа show.blitz.bg.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР