При обстрел на казарма в град Николаев в Южна Украйна

...
При обстрел на казарма в град Николаев в Южна Украйна
Коментари Харесай

Кръвопролитие в Южна Украйна. Обвиняват руснаците в подла атака

При обстрел на казарма в град Николаев в Южна Украйна са били убити десетки хора, съобщи Франс прес, като се базира на разкази на очевидци, до момента в който избавителните интервенции не престават.

" Най-малко 200 бойци спяха в бараките ", споделя 22-годишният Максим, срещнат на местопроизшествието. " Извадени са най-малко 50 тела, само че не се знае какъв брой остават под руините ", прибавя младият боец. Друг военнослужещ, Евгений, счита, че при ударите може да са починали 100 души.

" Продължаваме да броим, само че няма по какъв начин да разберем броя на телата поради положението им ", съобщи един от спасителите пред Агенция Франс Прес.

Обектът в северната част на града е изцяло опустошен от шест ракети през вчерашния ден сутринта. Украинските управляващи не оповестиха нищо за броя на жертвите. Руснаците " подло удариха с ракети спящи бойци. Спасителната интервенция продължава ", ограничи се да съобщи тази заран локалният губернатор Виталий Ким във видеообръщение посредством Facebook.

В Николаев и покрайнините не престават яростни боеве и съветски обстрели. Селището има стратегическо значение, защото е последната бариера по пътя към огромното пристанище Одеса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР