При много сериозен интерес премина състезанието по мотокрос Петрич Гран

...
При много сериозен интерес премина състезанието по мотокрос Петрич Гран
Коментари Харесай

8-годишно дете се включи в състезание по мотокрос в Петрич

При доста сериозен интерес мина надпреварата по мотокрос " Петрич Гран При " 2018 край Петрич. Инициативата, проведена край село Самуилово за следващ път в региона, предложи доста вълнуващи моменти за участници, поданици и посетители на града. Високият адреналин не попречи на участници да преминат през двукилометровата права, управлявайки майсторски мотори на висока скорост.
Снимка: Община Петрич
Най-малкият участник в конкуренцията беше 8-годишният Александър Тасев от АСМ " Моторспорт " Симитли, а най-възрастният 60-годишният Живко Бонев.
Снимка: Община Петрич
Накрая на надпреварата, отличени и изгубили се подредиха дружно за обща фотография и споделиха, че нямат самообладание да пристигна идната година, с цел да се включат отново в конкуренцията.
" Интересът, който демонстрираха потвърдили се състезатели от разнообразни страни, самичък по себе си е критерият, който търсим, с цел да продължим да влагаме, както в поддържането на трасето, по този начин и в подкрепяне организирането на мотокроса ", уточни пред състезателите кметът на Петрич Димитър Бръчков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР