При изключителен интерес премина поредната предизборната среща на кандидата за

...
При изключителен интерес премина поредната предизборната среща на кандидата за
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Родопи Пламен Спасов се срещна с жители на село Браниполе

При извънреден интерес мина следващата предизборната среща на претендента за кмет на община Родопи инж. Пламен Спасов с жителите на село Браниполе в читалище “Никола Йонков Вапцаров”. С него бяха претендентите за общински съветници от ГЕРБ и кандидат-кметовете на селата от общината. Срещата почете и националният представител от ГЕРБ – Пловдив област Запрян Янков, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



По време на срещата Пламен Спасов показа пред присъстващите Даниела Стоилова - претендентът на ГЕРБ за втори кметски мандат в с. Браниполе, Кирил Гавраилов и Диана Атанасова - претенденти за общински съветници от селото.



След това беше регистрирано всичко, което е свършено в Браниполе през изтеклия мандат. Красив вход на селото, построени изкуствени неравности, изцяло саниране на учебното заведение, построено волейболно игрище, напорен тръбопровод - са единствено част от нещата, с които може да се гордеят жителите на обитаемото място.

В края на диалога беше показан и направеният към този момент абстрактен план за новата детска градина в Браниполе. Пламен Спасов, дружно със своя екип и присъстващите поданици на селото набелязаха и бъдещите цели, начинания и планове за Браниполе, които ще се осъществят при възможен нов мандат на представителите на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР