При избора на ръководители на определени национални институции е редно

...
При избора на ръководители на определени национални институции е редно
Коментари Харесай

Димитър Манолов: При избора на шефове на НОИ, НЗОК, КЗП трябва да се търси позицията на синдикатите

При избора на ръководители на избрани национални институции е редно да се търси позицията и на синдикатите, сподели през днешния ден във Варна президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов, който се срещна с управлението на Общината в крайморския град.

Като такива институции той уточни Национален осигурителен институт, НЗОК, Комисията за отбрана на потребителите – ведомства, чиято работа е директно обвързвана със обществения живот на хората. Манолов посочи още, че досега никой не е търсил тяхната позиция при промяна на хората на управителни постове, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той разяснява още, че оценките на министрите би трябвало да вършат ръководещите партии. От всеки министър постоянно може да се желае повече, добави Манолов. И посочи, че това е годно и за провежданите политики, изключително в обществената сфера, където има закъснение.

Президентът на „ Подкрепа “ уточни още, че енергетиката на страната ни катастрофира. Вторият по величина Топлоелектрическа централа в страната затвори, мините работят едвам не загинат, внасяме ток от прилежащи страни, за които до неотдавна изнасяхме, уточни Манолов.

За връзките на синдиката с Община Варна той уточни, че е сдържан оптимист за намирането на пътища за поддържане на обществения разговор и подписването на групови трудови контракти в другите браншове.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР