При избора на партньор в живота, жената често се ръководи

...
При избора на партньор в живота, жената често се ръководи
Коментари Харесай

Грижовният и нежен баща е от тази зодия

При избора на сътрудник в живота, дамата постоянно се управлява единствено от няколко съществени момента: финансовото положение и обществен статус. Всичко това е значимо за построяването на мощно семейство. Понякога, обаче не е толкоз елементарно да се предскаже, какъв брачен партньор и най-важното бащата е подобаващ за наследниците.
Специалистите по съзвездия поучават, когато избирате идеалния татко за поколение, да прегледат по-отблизо неговите зодиакални характерности. Например, наред с другите, се отличават ТОП-5 представители на Зодиака, които са най-отговорните и свръх грижовни сътрудници.
Според астролозите тези мъже обожават децата и в никакъв случай няма да оставят дама в неизгодна позиция:
Телец
Телецът справедливо получава „ златния орден “ в този рейтинг. Той е от категорията на тези татковци, които от време на време са по-грижовни от майката. Разбира се, представителят на тази зодия е малко отегчителен, само че в това време извънредно толерантен и гальовен. Този човек знае тъкмо по кое време и с какво да храни бебето, кое зърно е положително и кое би трябвало да се изхвърли. Далновиден, радостен, виновен и интелигентен - за подобен баща може единствено да мечтаете.
Дева
Представителят на този знак в никакъв случай няма да упрекне обичаната си, че е изтощена и не извършва " съпружеските си отговорности ". Той ще нахрани хленчещото бебе през нощта и ще му провежда същинско шоу денем. Такъв мъж няма да се уплаши от новината за попълването в фамилията, а в противен случай, ще даде смисъла на живота. Този господин не трябва да се пропуща!
Лъв
 Кои са най-бащински настроените зодии? Кои са най-бащински настроените зодии?
Мечтата на всеки мъж е в миналото да стане татко. Да, някои хора биха се пошегували, че избират други неща в живота пред това да бъдат б...
Почетното трето място се заема от Царя на джунглата. Като същински „ цар на зверовете “ той е подготвен да поеме отговорност за бъдещото поколение. Много преди раждането на бебето, Лъвът ще се ресурси с памперси и креватче, а също по този начин ще си купи играчки. Мама може с наслада да износи сина или щерка си, когато е уверена в брачна половинка си.
Рак
Пука сапунени мехурчета с децата или може бърка оризова каша. Ракът ще направи всичко това, без усложнения и на драго сърце. Въпреки от време на време сложния си темперамент в работата и във връзките, този мъж е обаятелен с децата. Може би, единственият минус в общуването с наследниците му е прекомерната добрина. Лесно е да намотаеш въжета, към подобен татко и в този случай постоянно би трябвало да има строга, само че обективна майка.
Козирог
Независимо от възрастта, Козирогът се държи извънредно умно и търпеливо в връзките с наследниците си. Той не се кара, само че чете потребни лекции, споделя под формата на смешки, само че и заплашва с пръст. За този човек броят на наследниците няма значение. Той ще намира време за всички. Рядко, като всички родители, може да бъде малко непоколебим. И въпреки всичко, в никакъв случай няма да се провали и ще е обективен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР