При хотел Глория Палас в столицата има засилено полицейско присъствие,

...
При хотел Глория Палас в столицата има засилено полицейско присъствие,
Коментари Харесай

Ето го лобното място на Нотариуса, гъмжи от полиция СНИМКИ

При хотел Глория Палас в столицата има засилено полицейско наличие, съобщи кореспондент на. Именно тук е станало показното ликвидиране на Мартин Божанов - Нотариуса по-рано през днешния ден.
Прочетете още
Припомняме, той е бил прострелян в главата с огнестрелно оръжие. Извършителите са били няколко и по жертвата е стреляно неколкократно с револвер. Стрелбата е станала към 19:40 часа. На място е била и майката на простреляния, която е на 68 години, както и дете на 4 години и бебе. Оказана им е здравна помощ.

Все още няма арестуван за стрелбата. Полицаи са почнали всеобщи инспекции на всеки автомобил в София. Проверяват се водачите и пасажерите.

Репортер на GlasNews сподели, че изходите на София са блокирани. Според наши читатели Мартин Божанов в никакъв случай не е бил нотариус, а правел измами с нотариус от кв. " Люлин ", откъдето му излязъл и прякорът. Самият той се е представял и за юрист. Мартин Божанов е обвинен за разнообразни измами. Скандалният мъж е заплетен през годините в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата. Той бе първият клиент на комисията за конфискация на нелегално благосъстояние " Кушлев ". През 2008 година комисията му лиши имущество за 430 000 лв., откакто той бе наказан за машинация с парцели.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР