При добра организация БДЖ като система би могла да функционира

...
При добра организация БДЖ като система би могла да функционира
Коментари Харесай

БДЖ може да функционира добре и с наличните ресурси, уверява Желязков

" При добра организация БДЖ като система би могла да действа по-добре. " Това разгласи транспортният министър Росен Желязков по време на присъединяване си в отрасловата комисия.

Желязков съобщи, че и с наличните запаси, с които сдруженията разполагат, могат да се създадат нужните дейности за постигането на по-добра функционалност.

Транспортният министър съобщи и че през идната седмица новоизбраният ръб на " Холдинг БДЖ " ще излезе с общи оферти за сдруженията.

На въпрос кой сега ръководи БДЖ, транспортният министър означи, че тематиката, обвързвана със системата БДЖ, е добре артикулирана в публичното пространство от позиция на изнасянето на проблемите. Той даде да се разбере, че е нямал доверие на предходното управление на БДЖ и по тази причина изискал оставките им.

Желязков регистрира, че проблемите в " Холдинг БДЖ " са свързани с неприятното ръководство вътре в системата, с разминаване и прекачване на отговорности.

Всичко това водило до неприятно програмиране на публични поръчки, неприятно извършени публични поръчки, не добра осведомителна обезпеченост и не добра политика като цяло, стана ясно от думите му.

Подвижният състав на БДЖ е на своя предел, сигнализира Желязков. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР