При акция на икономическа полиция е заловен шофьор на тролей

...
При акция на икономическа полиция е заловен шофьор на тролей
Коментари Харесай

Акция в „Тролейбусен транспорт” във Враца! Разкриха шофьор, продавал фалшиви билети

При акция на икономическа полиция е хванат водач на тролей във Враца за продажба на подправени билети, научи BulNews.bg.
Вчера чиновниците на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР-Враца са провели профилирана полицейска интервенция за реализиране на надзор, попречване и откриване на нарушавания и закононарушения при публичния транспорт на пасажери в града под Околчица.
След като получили сигнал за разпространяване на подправени билети в тролей на „ Тролейбусен транспорт” ЕООД – Враца, униформените създали инспекция. Те открили пасажери в транспортното средство
са закупили неистинен билети за транспорт. В хода на следствието е открито, че билетите са закупени от лидера на тролейбуса. В водача са открити повече от 20 подправени билета. При инспекция в жилището на същото лице, са открити и конфискувани още подправени билети. Работата по случая продължава.
Екипът ни потърси за коментар шефа на „ Тролейбусен транспорт”, който се оказа, че е командировка, а служителтие обявиха, че не са осведомени с информацията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР