Президентството се е превърнало в централа на партия. Това заяви

...
Президентството се е превърнало в централа на партия. Това заяви
Коментари Харесай

Пеевски: Президентството се е превърнало в централа на партия

Президентството се е трансформирало в централа на партия. Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Той изясни, че е хубаво да се смени надписа. Според него няма смисъл да написа президентство, а политическа партия „ Трети март “.

Според него е време Румен Радев да си записва партията, тъй като евроизборите идват, и е неприемливо да употребява президентската институция за офис на партията си.

" Има министри, които са се трансформирали в партийни секретари - това е неверно ", разяснява още ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи. Те са министри на България, би трябвало да работят за хората, а не да вървят по мероприятия като партийни деятели, добави той.

На въпрос дали съгласно Движение за права и свободи има несправяне в доста министерства, както счита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, ДелянПеевскипоиска първо да бъдат осведомени с резултатите. Имаме наблюдения за всяко министерство през комисиите, като му пристигна времето, ще кажем какво мислим, посочи той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР