Президентският секретар Димитър Стоянов показа във Facebook профила си част

...
Президентският секретар Димитър Стоянов показа във Facebook профила си част
Коментари Харесай

Секретарят на президента показа документ за оръжейна пратка


Президентският секретар Димитър Стоянов сподели във Фейсбук профила си част от документ, в който написа, че оръжейна пратка пренасочва крайната си дестинация от Ислямска Република Афганистан към Украйна, съобщава „ 24 часа ”.

Стоянов не дава никакви разяснения какъв е документът и демонстрира единствено част от него. Но е написал: „ Някои са абонирани за лъжата. Ма тя е и заразна тази болест с лъгането откакто се предава от министър на шеф на кабинет “, написа основният секретар на президента Румен Радев.

Коментар след поста дойде от депутата от Българска социалистическа партия Явор Божанков. По думите му секретарят на президента е „ прострелял грубо Радев ”. „ Публикувал е няколко реда текст и внушава, че се изнася оръжие от Афганистан за Украйна. Но не е обърнал внимание, че в документа написа „ Министерство на стопанската система “. Т.е., документът е от служебния кабинет на Радев. Защото министерството, което Нинова оглавява, се преименува на „ Министерство на стопанската система и промишлеността “, отбелязва той.

„ Ако не беше злоумишлен, можеше да попита и шефа на ДАНС (назначава се от президента) какви покупко-продажби има. В комисията по оръжия участват двама представители на ДАНС, т.е. двама представители на президента. Те първи ревизират и подписват покупко-продажбите ”, добавя Божанков.

„ Днес президентът съобщи, че К. Петков опитал да стреля по него, само че уцелил Нинова. Стоянов и той опита да стреля. В опитите си да стрелят обаче улучват единствено елементарния българин, който чака повишението на приходите си. Улучват и българската военна промишленост, която съблюдава всички интернационалните конвенции и контракти, само че става жертва на политическо държание, което към този момент граничи с неприкрита завист ”, безапелационен е депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР