Президентската кампания на президента Джо Байдън за 2024 г. заяви

...
Президентската кампания на президента Джо Байдън за 2024 г. заяви
Коментари Харесай

Кампанията на Байдън казва, че първичните избори на Републиканската партия за 2024 г. са приключили и гласоподавателите имат „ясен избор“

Президентската акция на президента Джо Байдън за 2024 година съобщи в сряда, че всъщност навлиза във етапа на общите избори от цикъла за 2024 година, откакто някогашният президент Доналд Тръмп завоюва първичните избори на Републиканската партия в Ню Хемпшир.

" Резултатите от Ню Хемпшир удостоверяват, че Доналд Тръмп е съвсем блокирал номинацията на Републиканската партия и придвижването MAGA, което отхвърля изборите против свободата, е приключило завладяването на Републиканската партия, " Мениджърът на акцията на Байдън-Харис Джули Чавес Родригес сподели пред кореспонденти в диалог с пресата.

Изборът, пред който са изправени американските гласоподаватели през ноември, е на фокус, сподели тя; гласоподавателите ще би трябвало да избират сред Тръмп, който съгласно нея „ управлява акция за възмездие и отмъщение, която заплашва американската народна власт “, и Байдън и Харис, които се пробват „ да придвижат страната напред и да създадат живота по-добър за работещите хора “.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР