Президентът Володимир Зеленски посочи, че войната в Украйна може да

...
Президентът Володимир Зеленски посочи, че войната в Украйна може да
Коментари Харесай

Войната в Украйна може да ескалира в Трета световна война, Русия се готви – Зеленски

Президентът Володимир Зеленски уточни, че войната в Украйна може да ескалира в Трета международна война, защото Русия разпалва спорове по света и ще продължи да натиска, до момента в който Съединени американски щати и Китай го принудят да спре.

Източник : Володимир Зеленски в изявление за английския таблоид The ​​Sun

Подробности < /strong>: Зеленски сподели, че войната, стартирана от Русия в Украйна, може да ескалира в Трета международна война.

Той съобщи, че клането в Израел е било огромно предпочитание на Русия и че е помогнало за образованието на бойци на Хамас. Зеленски акцентира, че Русия и Иран са сътрудници.

Той има вяра, че Владимир Путин съзнателно разпалва " пожари " по света, които рискуват да излязат отвън надзор, в случай че не бъде спрян.

< strong> Цитат : „ Китай може да натисне повече Русия. Не виждам, че те [Китай] се интересуват от Близкия изток, за разлика от Русия и Иран. Не мисля, че Китай се интересува да оказва помощ на Русия да окупира Украйна.

Всичко не е доста просто... Украйна през днешния ден е в центъра на тези световни опасности от Трета международна война. И в действителност мисля, че Русия ще упорства, до момента в който Съединените щати и Китай дружно не им кажат доста, доста съществено да се измъкне от [украинската] територия...

Русия не усеща, че целият свят е срещу нея.И ние в действителност мислим, че те се приготвят в този момент на Балканите, те вършат нови стъпки.. И ние мислим, че се пробват да обучат някои хора. И мисля, че няма да свършат.

Идеята им е да стартират един спор, да възпламенят огньове... Мисля, че концепцията им е дестабилизирането посредством потребление и започване на нов пожари. "

Подробности: Зеленски съобщи, че Киев е изправен пред доста проблеми сега, в това число проблеми с поддръжката в Конгреса на Съединени американски щати. Той призна, че обстановката в Близкия изток не оказва помощ на Украйна.

Зеленски призна, че Украйна няма да може да победи без западна помощ, защото нейните лични военни и финансови запаси биха били незадоволителни, с цел да се отбрани. < /p>

Зеленски сподели, че в случай че Русия победи Украйна, страните от НАТО ще бъдат идващите.

Цитат: „ Ние губим нашите хора – не европейци или американци. Не желая, несъмнено, да загубите бойците си...

Ако ни унищожат и убият, те ще окупират страни от НАТО. Много бързо. Като балтийските страни, Полша или други. И по-късно че ще преместите бойците си, другояче няма да има НАТО. "

НАГОРЕ или станете ! < /p> Вижте коментарите

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР