Президентът Тръмп, който по-малко от месец преди изборите на 3

...
Президентът Тръмп, който по-малко от месец преди изборите на 3
Коментари Харесай

Тръмп се връща към омаловажаването на коронавируса броени седмици преди изборите

Президентът Тръмп, който по-малко от месец преди изборите на 3 ноември съгласно допитванията изостава от противника си демократ Джо Байдън, наподобява още веднъж е възприел рискованата тактика да омаловажава ковид макар признаци, че това може още повече да понижи възможностите му за преизбиране.

Тръмп по никакъв начин не се отрезви от заразяването си, а още веднъж стартира да омаловажава заплахата от вируса, който към този момент е умъртвил над 210 000 американци, като прикани поддръжниците си " да не се плашат от Ковид " и " да излизат на открито ".

Така президентът пропусна опцията да поправя посланието си за пандемията и да прояви взаимност със страдащите американци. Сега той рискува да отблъсне още повече самостоятелните и колебаещите се гласоподаватели, изключително дамите и хората от третата възраст, които са му нужни, с цел да завоюва на 3 ноември, споделят социолози и анализатори.

След като в началото изглеждаше преклонен от позитивния тест, който го изпрати за три дни във военна болница, Тръмп побърза да се отнесе надменно към протоколите за здраве и сигурност. Преминаването му с кола около негови последователи в неделя, до момента в който още беше приет в болница, и завръщането му в Белия дом в понеделник без маска шокираха лекари и даже някои от републиканските му съдружници.

Ейми Коук, републикански пълководец в основния щат Минесота, сподели, че изначало е била насърчена от отношението на Тръмп към диагнозата му.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР