Президентът, служебният премиер и партийните лидери изразиха надежда, че ще

...
Президентът, служебният премиер и партийните лидери изразиха надежда, че ще
Коментари Харесай

Политическите лидери изразиха надежда, че ще има редовно правителство след вота

Президентът, служебният министър председател и партийните водачи показаха вяра, че ще има последващо постоянно държавно управление. Всеки един от тях прикани хората да излязат и да гласоподават през днешния ден.

разгласи, че гласоподава за страна, която работи в полза на обществото.

" Аз мощно се надявам че партиите извлякоха своя урок от предходните избори и ще подходят доста по градивно, по-отговорно, с цел да бъдат на висотата на упованията на жителите, това е най-важната задача пред тях. Ако желаеме да имаме законно и устойчиво държавно управление и парламент, ние би трябвало да ги създадем такива с нашия глас, по тази причина приканвам всички сънародници - излезте и гласувайте ", съобщи президентът Радев.

За повече предвидимост прикани и .

" Надявам се да бъде основан кабинет, тъй като всичко това, което приказваме за бъдещето на България, зависи от един предвидим, постоянен кабинет, който ще бъде формиран въз основата на предвидимо и устойчиво парламентарно болшинство. Искам да насочва моята признателност към всички ангажирани с изборния развой, който по данни сега протича обикновено в цялата страна, несъмнено, има дребни елементи - неработещи машини или дребни проблеми, които се отстраняват и не съставляват сериозен проблем ", съобщи Стефан Янев.

обаче разкритикува метода, по който се организират днешните избори, само че разгласи, че партията му няма да желае анулиране на вота.

" Хаосът, който сътвориха, е забележим - с часове висят хората по опашките. ЦИК спи, хората почнаха в 7 ч. работа, те в 9 ч. им е първото съвещание, хиляди тъжби ", съобщи Борисов.

На въпросът счита ли, че ще има ново постоянно държавно управление, водачът на ГЕРБ отговори:

" Нека народът през днешния ден си каже волята, ще се забележим отново, уповавам се ".

Според постоянно държавно управление е належащо поради идните стопански и политически решения.

" Трябва да се направи кабинет, тъй като ни предстоят доста значими решения за България, приемането на бюджета за тази година, проектът за възобновяване и развиване, реакция на повишението на цените с повишението на приходите, всичко това минава с работещ парламент и постоянно държавно управление ", съобщи Корнелия Нинова.

За връщане на държавността още веднъж приканиха от Движение за права и свободи.

" В България за последните 12 години има рецесия на държавността, има рецесия на демокрацията, има оттегляне от правата и свободите, от тази позиция ние от седем години повтаряме, че би трябвало да се възвърне нормалността в политиката, би трябвало да се възвърне демокрацията, би трябвало да се възвърне държавността ", съобщи .

Кабинет, кадърен да промени обстановката, си пожела .

" Ние ще работим за това да се сформира кабинет, само че не кой да е кабинет, а кабинет, който има волята, упоритостта, потенциала да направи дълбоката промяна, която България има, тъй че работим за кабинет на дълбоката промяна ", съобщи Христо Иванов.

Мая Манолова още веднъж изрази вяра, че идващото държавно управление ще работи и повече за хората.

" Очаквам, че ще има болшинство на смяната във идващия парламент и чакам, че ще има държавно управление, защото хората в действителност желаят час по-скоро властта да се заеме с решение на техните проблеми ", съобщи Мая Манолова.

Лидерите на " ИТН " не гласоподаваха обществено.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР