Президентът Румен Радев ще посети Карнобат по случай празника на

...
Президентът Румен Радев ще посети Карнобат по случай празника на
Коментари Харесай

Румен Радев ще посети Карнобат по случай празника на града

Президентът Румен Радев ще посети Карнобат по случай празника на града, оповестиха от прессекретариата на президента.

От 16:30 часа президентът ще се срещне с децата и младежите, които ще се включат в „ Президентския тест “, част от самодейността „ Спортувай с президента “, която предизвиква дейния и здравословен метод на живот измежду младежите. Спортното събитие ще се състои на градския стадион в Карнобат и ще стартира от 14:00 часа.

От 17:20 часа, на площад „ Трети март “ в града, президентът Румен Радев ще вземе присъединяване в формалната стратегия по случай празника на Карнобат и ще произнесе слово. По време на визитата си в Карнобат президентът Радев ще бъде придружаван от брачната половинка си Десислава Радева.

Българска телеграфна агенция напомня, че на 4 септември във Видин се организираха спортни игри в границите на „ Президентски тест ", част от самодейността на президента „ Спортувай с президента ". Над 220 деца и младежи се състезаваха в осем двигателни извършения за премерване на мощ, устойчивост, експедитивност, сръчност и еластичност. Президентът Румен Радев също се включи в интензивностите в града. „ Бъдещето на България зависи от това да има здрави и мощни младежи, които посредством спорт и обучение да градят темперамент ", съобщи той.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР