Президентът Румен Радев отправи остри критики заради лошото състояние на

...
Президентът Румен Радев отправи остри критики заради лошото състояние на
Коментари Харесай

Президентът с остри критики заради ужасното състояние на парк Витоша

Президентът Румен Радев насочи остри рецензии поради неприятното положение на парк " Витоша ". 

Витоша се трансформира в музей на затворени, ръждясали уреди. Призванието на политиката е да служи на хората, да прави живота им по-добър, разяснява той. 

Държавният глава организира работна среща с представители на изпълнителната власт, локалната администрация, представители на спортната общественост и на вложителите в естествен парк " Витоша " за вероятностите пред развиването на всеобщия спорт, както и летния, и зимен туризъм в планината.

Радев означи, че има голям растеж в зимния туризъм. " Туризмът става все по-голям дял от Брутният вътрешен продукт на страната ", акцентира той, представен от БГНЕС.

Президентът уточни, че Витоша се задръства от коли, тъй като няма различен метод, по който да се стигне до планината. Той е безапелационен, че не желае да се търсят отговорни, а аргументи и какви решения могат да се вземат.

Радев предложи да се направи една експертна среща на вложителя с отрасловото министерство, както и с всички, които имат отношение, с цел да може да се положат основите и да се направи проект по какъв начин тъкмо да се провежда процесът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР