Президентът Румен Радев официално връчи втория мандат за съставяне на

...
Президентът Румен Радев официално връчи втория мандат за съставяне на
Коментари Харесай

Изпреварващ ход: ПП тайно водили разговори с три партии за правителство

Президентът Румен Радев публично връчи втория мандат за сформиране на ново държавно управление на кандидат-премиера от Политическа партия акад. Николай Денков.

„ Получавате го в първия работен ден на новата година, когато приказваме за повече съгласие и единство. Вярвам, че ще употребявате идната седмица, с цел да потърсите поддръжка, тъй че до 7 дни да се върнете с оферти за кабинет “, сподели Румен Радев.

„ Приемам втория мандат с ясното схващане, че задачата е доста комплицирана, даже съгласно някои – невъзможна. Но ще създадем всичко допустимо, тъй като България има потребност от кабинет.

Реклама

Използвахме празничните дни, с цел да подходим по-нетрадиционно и да определим 4 национални цели. В разискването им се включиха 3 политически обединения – Демократична България, Българска социалистическа партия и Български напредък.

Надявам се, че и другите политически сили ще се включат. Ще внесем декларация с националните цели в Народно събрание, тъй като Народното събрание би трябвало да поддържа целите. Ако това се случи, ще върнем мандата със лист на министрите.

Ако Народното събрание не поддържа националните цели, ще върнем мандата несбъднат. Надявам се идващите дни да бъдат изпълнени с разсъдък. Предоставям ви копие от декларацията “, сподели акад. Николай Денков.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР