Президентът Румен Радев обвини партиите, че броят гласове и по

...
Президентът Румен Радев обвини партиите, че броят гласове и по
Коментари Харесай

Президентът обвини партиите, че "броят гласове" и нямат ясни позиции за COVID кризата

Президентът Румен Радев упрекна партиите, че " броят гласове " и затова нямат ясни позиции за рецесията с ковид. Държавният глава, като имунизацията е един от акцентите.

Радев направи изявлението си пред публицисти, откакто бе запитан дали ще свика съвещателен съвет за национална сигурност, както. Държавният глава сложи изискване, че за тази цел би трябвало политическите сили да имат ясни позиции, каквито той към този момент не вижда.

" Част от партиите са заети да провеждат митинги, други скрито ги поддържат и разпалват, а трети не споделят нищо. Никой не желае вземе отношение какво да се прави в тази рецесия и да излезе с ясна позиция. Много от партиите сега броят гласове - ще вземат ли или изгубят гласове, в случай че афишират ясна позиция. Но не броят какъв брой са новите инфектирани, какъв брой умират, с какъв брой лекари и медицински сестри разполагаме ", сподели Румен Радев.

Държавният глава отбелязва, че междинният дял на имунизирани против COVID-19 в Европейския съюз е над 75% от популацията. В България процентите са към 25.

Как реагираха партиите на новите ограничения против COVID-19 четете

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР