Президентът Румен Радев направи консултации с парламентарната група на „Възраждане“

...
Президентът Румен Радев направи консултации с парламентарната група на „Възраждане“
Коментари Харесай

Лидерът на „Възраждане“: Сегашният парламент е импотентен! Фалирал е морално

Президентът Румен Радев направи съвещания с парламентарната група на „Възраждане“ от 47-ото Народно заседание (НС) преди връчване на третия мандат.

„Вие към този момент декларирахте, че формулата ви за излизане от рецесията са предварителни парламентарни избори допустимо най-скоро. Проблемите остават и може да се задълбочат поради заплахата да се повтори същата настройка. Важно е да забележим по какъв начин виждате изхода на рецесията и каква е ролята ви в това“, сподели той.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов съобщи, че позицията им остава непроменена.

„Най-добрият метод за излизане от рецесията са новите избори. Сегашният парламент е банкрутирал морално, той идейно е изцяло импотентен.

И през днешния ден не се събра кворум. Този парламент с този състав няма да бъде работещ, това го виждат и слепците. Не е несъмнено дали ще се приповтори същата обстановка в идващия парламент“, посочи той.

остадинов добави, че обстановката е непредсказуема поради тежката интернационална политическа конюнктура.

„Нагласите на българските жителите може да се трансформират в границите на дни и часове. Ето за какво най-хубавото решение за усмиряване на публичната настройка са новите избори.

Нека идващите два месеца е в съревнование на хрумвания в сравнение с в нова порция парламентарни кавги, неприятни вътрешнопартийни и министерски битки. Тази политическа рецесия се сътвори от хората, които желаят да я разрешат, създавайки ново правителство“, добави той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР