Президентът Румен Радев, каквото заявка вече беше дал, ще сезира

...
Президентът Румен Радев, каквото заявка вече беше дал, ще сезира
Коментари Харесай

Брутално и некомпетентно посегателство върху Конституцията. Радев сезира в понеделник КС

Президентът Румен Радев, каквото поръчка към този момент беше дал, ще сезира Конституционен съд в понеделник поради измененията в Конституцията, които той нарече „ брутално и некадърно посягане ”.

" Моето първо деяние през актуалната година е да сезирам Конституционния съд за бруталното и в доста връзки некадърно посягане върху българската Конституция ", разгласи той в събота след водосвета на бойните флагове.

„ Ще го направя още в понеделник и тогава ще се запознаете в детайли с моите претекстове, тъй като те са в действителност много обемисти “, добави.

По думите му, когато " политическият разгул и търговията с националния суверенитет " стартират да се одобряват за норма, цената е националното достолепие и превръщането ни във второкласен европейски жители.

" Влизаме в 2024 година със смесени усеща и половинчати решения – полуконституция, полу-Шенген, полуистина, полубюджет, полуреформи, полууправление ", продължи да нападна ръководството без изненади Радев.

" 2024 година ще бъде година на избори, само че освен за Европейски парламент, а и за избори сред войната и мира, сред националното угодничество и достойното ни европейско бъдеще, сред примирението и дейностите ", сподели още той.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР