Президентът Румен Радев изслуша вътрешния министър Валентин Радев и главния

...
Президентът Румен Радев изслуша вътрешния министър Валентин Радев и главния
Коментари Харесай

Президентът изслуша вътрешния министър и главния секретар на МВР за криминогенната обстановка


Президентът Румен Радев изслуша вътрешния министър Валентин Радев и основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов за криминогенната конюнктура в страната.

Държавният глава по негова самодейност организира през днешния ден на „ Дондуков “ 2 работна среща с двамата ръководители в Министерство на вътрешните работи. По време на диалога гостите осведомиха президента за криминогенната конюнктура в страната от последните седмици, както и за хода на следствията по тежките закононарушения от миналите дни, оповестиха от прессекретариата на президента.

В хода на срещата бяха разисквани постигнатите резултати и слабостите в оперативно-издирвателната активност на органите на Министерство на вътрешните работи, както и взаимоотношението им с органите на локалната власт и жителите, във връзка с търсени лица с влезнала в действие присъда.

Румен Радев пожела триумф в тежката и виновна активност на Министерство на вътрешните работи и обърна внимание на нуждата от рационализиране на модела на работа в битката с престъпността, които да подсигуряват по-голяма сигурност за българските жители. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР