Президентът Румен Радев и жена му Десислава Радева посрещнаха министър-председателя

...
Президентът Румен Радев и жена му Десислава Радева посрещнаха министър-председателя
Коментари Харесай

Първата дама в червено до жената на премиера на Китай

Президентът Румен Радев и жена му Десислава Радева посрещнаха министър-председателя на Китай Ли Къцян и брачната половинка му Чън Хон в известната държавна вила „ Калина” в софийския квартал „ Бояна”.

Първата дама на България беше облечена в елегантна лятна алена рокля с панделка от дясната страна.

Съпругата на премиера на Китай пък носеше костюм в две елементи с дълга пола, изискан в синьо и черно с флорални претекстове.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПОСРЕЩАНЕТО НА КИТАЙСКИТЕ ГОСТИ ВЪВ ВИЛА „ КАЛИНА”

По-рано през днешния ден, при срещата си с китайския министър председател в постройката на президентството, Радев прикани Китай да усили вложенията си в България в осведомителните технологии, образованието и науката.

Президентът също благодари за оказаната помощ от китайските управляващи, персонално от Ли Къцян и дипломат Джан Хайджоу, за организирането на акциите за търсене на българския планинар Боян Петров, липсващ при опит да изкачи връх Шиша Пангма в Хималаите.

Преди семейство Радеви във вила „ Калина” са живели президентите Желев, Първанов и Стоянов.

Предшественикът на Румен Радев, Росен Плевнелиев, обаче реши да остане в личния си дом, само че използваше вилата в Бояна за представителна резиденция за срещи и изявленията.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР