Президентът Румен Радев е провел снощи неформален разговор с американския

...
Президентът Румен Радев е провел снощи неформален разговор с американския
Коментари Харесай

И Румен Радев говори с Доналд Тръмп

Президентът Румен Радев е провел нощес неофициален диалог с американския си сътрудник Доналд Тръмп в Париж по време на честванията на 100-годишнината от края на Първата международна война, излиза наяве от обява във фейсбук страницата на президента.

Обсъжданите от двамата въпроси все още не са известни.



Преди месец и половина ръкостискането на премиера Бойко Борисов с Доналд Тръмп в Организация на обединените нации, показано от държавната пресслужба, стана мотив за доста мнения в обществените мрежи.
Борисов: Не ми е цел да се фотографирам с Тръмп Премиерът уточни, че съжалява за нервността, която се „ подвигна в България от злобарите и платените тролове на Българска социалистическа партия ”
„ Съжалявам за тази нервност, която се подвигна в България от злобарите и платените тролове на Българска социалистическа партия – Бог ми е очевидец, пък и вие, че по никакъв метод не сме парадирали и не сме споделили каквото и да е, с изключение на за това, че съм имал диалози с президента Тръмп. Не ми е задачата да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е”, разяснява тогава Бойко Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР