Президентът Румен Радев да свика Консултативния съвет по национална сигурност,

...
Президентът Румен Радев да свика Консултативния съвет по национална сигурност,
Коментари Харесай

Манолова за кризата с ваксините: Радев да свика КСНС, а парламентът да заседава извънредно |

Президентът Румен Радев да свика Консултативния съвет по национална сигурност, а Народното събрание да свика изключително съвещание поради умрялата след ваксина в Пловдив жена.

За това прикани Мая Манолова от обединението „ Изправи се! Мутри вън! " във видео онлайн във Facebook във връзка прекъсването на имунизирането с АстраЗенека.

От " Изправи се! Мутри вън! " желаеме оставката на здравния министър. ГЕРБ сътвори следващия „ гейт " – „ ваксинагейт ". Борисов беше ли осведомен за смъртния случай на жена от Пловдив, която преди този момент е с сложена ваксина АстраЗенека? Скри ли министър председателят информация от българите? Изми ли си ръцете с Националния действен щаб и със здравния министър?, попита Манолова.

" Чухме от здравния министър, че НОЩ няма отношение към имунизирането. Ние ли би трябвало да кажем на властта, че имунизациите са най-хубавото средство против разпространяването на вируса? Защо българското държавно управление е поръчало 4,5 млн. дози ваксини на АстраЗенека, която забавя доставките си? Защо се отхвърли от задоволително ваксини от другите две компании, чиито ваксини са утвърдени? ", сподели още тя. 

Пътуваме и виждаме плакати и билбордове на ГЕРБ, на които написа " Работа, работа, работа ". Добра работа свършихте – хората умират. Това държавно управление освен би трябвало да си отиде, а да носи отговорност за безхаберието и за живота на хиляди български жители, акцентира Манолова.

Управлението на COVID-кризата е неуспех, ваксини се стопират, отварят се и се затварят бизнеси, само че отплата за компаниите няма, съобщи Димитър Делчев, който е лидер на листата в Благоевград.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР